Kitűnő Wi-fi sebesség 802.11a/ac-vel

A TP-LINK Archer C2 a következő generációs 11ac szabvánnyal érkezik, amely kompatibilis az N-es szabvánnyal,de 3-szor gyorsabb annál. Az Archer C2 együttes adatátviteli sebessége 733 Mb/s. A kristálytiszta 5 GHz-es hálózaton a végsebesség 433 Mb/s-ot is elérheti, a 2,4 GHz-es hálózaton pedig 300 Mb/s is lehet a sebesség, így az Archer C2 ideális választás különböző feladatok ellátásához.

802.11ac
5 GHz - 433 Mb/s
802.11n
2,4 GHz - 450 Mb/s

Együttes Dual Band az akadozásmentes munkához és szórakozáshoz

A 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvencián való egyidejű működése rugalmasságot nyújt – alkalmazkodik a szükségleteihez. A napi, kevésbé igényes alkalmazások esetén, mint például az e-mail, webböngészés a 2,4 GHz-es frekvencián végezhető el, míg az 5 GHz-es sávban az igényesebb alkalmazások, mint például HD video streaming, online játékok folytatható, mindez egyidejűleg.

Teljes Gigabites vezetékes kapcsolat

Egy Gigabites WAN port és a négy darab Gigabites LAN portnak köszönhetően vezetékes hálózaton 10x gyorsabb mint a sztenderd Ethernet kapcsolat. Az Archer C2 így biztosítja az erőteljes és rendkívül gyors vezetékes hálózatot.

Vendéghálózat

A vendéghálózat lehetővé teszi az ön számára, hogy Wi-Fi hálózatát megossza otthonának/irodájának vendégeivel.

Szülői felügyelet

A szülői felügyelettel a szülők vagy hálózatadminisztrátorok korlátozott hozzáférést biztosíthatnak gyerekek vagy személyzet számára

könnyű beállítás

Gyors és nehézségek nélküli beállítás az optimalizált konfigurációs segédprogrammal.

IPv6 beállítás

Az Archer C2 támogatja az IPv6 szabványt, az internet protokoll új generációját, és lehetővé teszi új hálózati szolgáltatás alkalmazását.