Értékesítési üzletpolitikánk

Ha téged nem csak az érdekel, hogy mit veszel, hanem az is, hogy kitől, akkor bátran olvass tovább.

Nem csak a globális felmelegedés meg a nejlonzacskók tömeges csomagolási felhasználása tudja tönkretenni a világunkat.
Te is nap mint nap találkozhatsz azzal a jelenséggel, hogy multi cégek úgy tesznek nagy bevételre szert – és ezzel el lehetetlenítik kisebb üzletek megélhetését -, ha hirdetésekben (média – újságok – óriásplakátok) „AKCIÓS” szlogennel árulnak minden terméket, árut, szolgáltatást, mert úgy nagyobb tömegeket tudnak rávenni, számukra talán épp felesleges cucc megvásárlására.

Na üzletünk pont ezt a figyelemfelkeltő trükköt nem fogja alkalmazni termékek reklámozásakor, ezért ne is keresd nálunk az AKCIÓS termékeket, mert olyan nálunk NINCS!
Igazi akciós termék akkor van, ha az üzlet becsődöl és kénytelen megszabadulni a készletétől mert esetleg nem tudja hol tárolni azt, és beszállítási ár alatt az eredeti ár töredékéjért szórja ki az áruját.
Remélem te NEM erre vársz, hogy mint dögkeselyű falatozhass a tetemből.

A multik óriási leárazásai helyett, mi szakszerű, hozzáértő, tanácsokkal szolgálunk, és megpróbálunk érthető technikai támogatást biztosítani vevőinknek.

Ezt értsd úgy, hogy NEM sózunk rád olyan terméket amire ép  nincs is szükséged, csak mert nekünk sok van belőle raktáron, amitől szabadulnánk.

Csak azt kapod amire szükséged van, és azért pont annyi pénzt kérünk el, hogy a következő hónapban is tudj hozzánk jönni a kérdéseiddel.

Sajnos nagyon sokan vannak akik nem veszik ezeket figyelembe és ezzel nemcsak  a kisebb üzleteket taszítják a szakadékba de szép lassan tönkre teszik az ország gazdaságát is.
Tegyél ellene és ha velünk azonosan gondolkodsz, győzz meg másokat is arról, hogy hosszú távon NEM mindig az AKCIÓS termék a legolcsóbb!