Magunkról

Cégünk 2005-ben alakult, de szakmai tapasztalatát 1997 óta az egyre jobban fejlődő számítástechnika, és az egyre nagyobb igényeket kívánó vevők formálják, erősítik. Célunk az, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú, megbízható és – a számítástechnika rohamosan fejlődő világában – egyértelmű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ennek érdekében ingyenes szaktanácsadással, technikai ötletekkel próbáljuk segíteni otthonában vagy irodájában felmerülő problémáit.

Egyre bővülő raktárkészletet tartunk, hogy Ön ne csak papíron láthassa a megvásárolni kívánt terméket, hanem egyszerre megnézhesse, kipróbálhassa és raktárról megvásárolhassa azt. A megvásárolt termékeket, ha kívánja, azonnal beépítjük számítógépébe, hosszabb várakozás és sorban állás nélkül. Üzletünkben hibás, problémás gépét azonnal – a hiba jellegétől függően, megvárható, vagy 3-6 órán belüli határidővel – szervizeljük.

Az informatika nyújtotta lehetőségeket, hogy Ön is ki tudja használni, üzletünk 2 géppel az internet hozzáférést is biztosítja.

Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen be hozzánk személyesen, vagy ha kérdése van, hívjon minket a következő számon: 290-2222